STAREJŠI DEČKI: Triglavani iz Kočevja s polovičnim izkupičkom

stSecki_12-13_500

Kranj, 14.4.2013. Na predzadnjem turnirju »B« lige, skupine B starejših dečkov, so kranjski orliči vknjižili poraz in zmago.

KOSTANJEVICA NA KRKI : ASTEC TRIGLAV     2:0

V četrti tekmi turnirja so Kranjčani merili moči z ekipo iz Kostanjevice na Krki. Triglavani so nastopili v nepopolni postavi, saj so manjkali brata Golob in Josipovič, kar se je poznalo v igri. Kostanjevčani so zaigrali odločno in agresivno. Triglavani so se nekaj časa še uspešno upirali pritisku, vendar so kmalu podlegli naletu vrstnikov. Kostanjevčani so zasluženo slavili z 2:0 v nizih in še utrdili prvo mesto na lestvici.

 

ASTEC TRIGLAV : MOK KOČEVJE     2:0

Na zadnji tekmi so Kranjčani brez težav dobili prvi niz, zato je trener v drugem nizu zarotiral igralce na igralnih mestih, priložnost pa so dobili tudi igralci s klopi. Tudi drugi niz je potekal brez posebnosti, tako, da so Triglavani tudi tega osvojili brez težav.

 

V nedeljo, 21.4.2013, bodo Triglavani igrali zadnji turnir, ki bo v Mokronogu. Pomerili so bodo z ekipama SEP Mokronog in MOK Kočevje. Nadejajo se dveh zmag in prevzem prvega mesta na lestvici.

 

Astec Triglav: Pernuš, Repič, Žižmund ©, Čalič, Grmek, Ribič, Kepic (L), Hubat. Trener: Kern.