Starejše deklice začele z zmagama

Screenshot 2016-01-10-14-45-57Jesenice, 10.januar. Na Jesenicah je potekal prvi turnir B lige za starejše deklice.Naše igralke so se dobro odrezale in vknjižile dve zmagi. Premagale so ekipi Prochrom-Comp ll in Prochrom-Comp.

Na prvi tekmi so se pomerile z ekipo Prochrom comp ll in prvi set dobile z rezultatom 25:18. V drugem setu pa sta bili ekipi bolj izenačeni in tako se je set končal šele na 31 točki, tokrat v korist nasprotnic. V tretjem setu pa so Triglavanke stopile na plin in nasprotnicam prepustile 9 točk in tekmo zaključile v svojo korist.

V drugi tekmi so se pomerile z ekipo Prochrom comp (ekipa ima skoraj identično ime kot prejšni nasprotnik), tokrat pa so izgubile uvodni set dvoboja na, tesno na 28 točki. V nadaljevanju pa igrale bolje in drugi set dobile z rezultatom 25:20, v tretjem pa so predvsem z dobrimi servisi set zaključile z rezultatom 15:6.

Na igrišču in ob njem so se izkazale:
Gaja Urbanč Đukić, Tara Gantar, Teja Kopar, Ana Babnik Jeglič, Pia Potnik, Jerca Gril, Neža Hribar, Manca Sokol, Hana Umnik, Pia Zupanc, Lina Pogačar in Ines Donoša.

Puncam za prikazano borbeno in predvsem kolektivno igro čestitamo.