Starejši dečki s polovičnim izkupičkom iz Mokronoga

St.dečkiMokronog, nedelja 13.marec. V Mokronogu si Triglavani odigrali svoj drugi turnir v “B” ligi za starejše dečke. Odigrali so dve tekmi proti dolenjskima ekipa, proti Krki in izgubili z 2:0, v drugi tekmi pa proti  domačinom iz MOkronoga, proti katerim so zableželi zmago z rezultatom 2:0.

V prvi tekmi proti Novomeščanom, so Kranjčani prikazali zelo medlo igro.  Slednja je bila iz strani drugih brez pravega tekmovalnega naboja, s preveč neizsiljenimi napakami in veliko zmede v igrišču. Nekaj je k temu verjetno prispevalo dejstvo, da je danes Gregorjevo. Triglavanom se je igra iz 1.seta nadaljevala tudi v drugem, kjer nikakor niso mogli stvari vzeti v svoje roke. Dolenjci so zasluženo slavili z rezultatom 2:0 v nizih. (18, 20)
 
V drugi tekmi proti domačinom iz Mokronoga pa je bila slika drugačna.  V prvem setu so orli še vedno imeli nemalo težav samim s sabo. Zaostajali so že za pet točk, Dolenjci so imeli celo 3 zaključne žoge za zmago v prvem setu, a so se Kranjčani v končnici zbrali, strnili vrste in na koncu osvojili set na razliko. V drugem setu so nadaljevali v istem duhu, kot so predhodni set zaključili. Prednost so držali praktično cel set in jo tudi konstantno večali. Na koncu so sicer zapravili 3 zaključne žoge, vendar zaradi velike prednosti, zmaga ni bila ogrožena. 
 
Rezultat:
 
OK Triglav Kranj : OK Mokronog ( 2:0 ) (-27, -21)