Triglavani z dvema zmagama iz Žužemberka

20-20-IMG 0489Žužemberk, nedelja 6.marec. Prva kadetska ekipa kranjskega Triglava je v Žužemberku odigrala svoj drugi turnir in zabeležila dve zmagi. V prvi tekmi so lažje od pričakovanj premagali Brezovico 2:0 in težje od pričakovanj domačo ekipo Žužemberka z rezultatom 2:1.

V prvi tekmi so Kranjčani igrali proti Brezovici in v prvem nizu odigrali zelo dobro v napadu, z dobrimi servisi pa so onemogočili organizacijo napadov Brezovčanov in zlahka zmagali v prvem nizu. V drugem nizu je bila slika podobna, Orli so tudi skozi drugi niz vodili in imeli niti v svojih rokah do rezultata 22:18, ko so naredili nekaj neizsiljenih napak in se veselili zmage v končnici.

ŠD Brezovica : Triglav Kranj 0:2 (17-25, 25-27)

OK Triglav Kranj: Golob 7, Stružnik 4, Žižmund 13, Vizovišek 1, Mohar 5, Pernuš , Svetek, Fojkar, Fajfar, Omejc, Osojnik.

V drugi tekmi so še drugič v »A« skupini igrali proti Žužemberčanom in zabeležili drugo zmago. V prvem nizu so Kranjčani prikazali dobro igro z malo nihanji in prepričljivo osvojili prvi niz. Drugi in tretji niz pa sta za pozaba, edino kar je bilo dobrega v zadnjih dveh nizih je bila osvojitev tretjega in posledično zmaga. Igra orlov je bila neprepoznavna, s številnimi neizsiljenimi napakami in nesporazumi so omogočali domačinom priključek in dramatično tekmo, ki se je za Triglavane končala uspešno.

Triglav Kranj : KEKOOprema Žužemberk 2:1 (25-19, 23-25, 15-13)

OK Triglav Kranj: Golob 6, Stružnik 10, Žižmund 11, Vizovišek 3, Mohar 6, Pernuš 2 , Svetek, Fojkar 2, Fajfar, Omejc, Osojnik.