Triglavanke v mali odbojki borbeno zaključile sezono

Danes so v OŠ Stranje naše odbojkarice v mali odbojki odigrale zadnji letošnji turnir. V sicer okrnjeni zasedbi so igrale kapetanka Ema Marinković, Neja Zarnik, Sara Andrejc, Lara Darda, Katja Mekuč, Manca Merljak, Neža Uršič, Timeja Gačeša, Eva Lampe in Lara Jelić, pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

Prvo tekmo, proti ekipi iz Braslovč so začele izredno slabo. V drugem nizu so nadoknadile in si priigrale še odločilnega. S požrtvovalnostjo so celo prišle do vodstva a niso zdržale do konca in žal izgubile z 1:2. 

Drugo tekmo so bile precej boljše od nasprotnic iz ŽOK Mislinja, ki so se tudi odlično borile a triglavanke so suvereno zaključile tekmo z 2:0.

Tako so igrale še zadnjo tekmo, za drugo mesto na turnirju spet proti Kamničankam, katere so jih pred nekaj tedni že porazile. A tokrat je bila igra kranjčanjk veliko boljša, strahu ni bilo in prvi niz so večino časa vodile a na koncu nezbrano izgubile na razliko. Čustva so bila močna, želja ogromna a tudi v drugem nizu ni uspelo. Tekma se je zaključila z 2:0 za ekipo iz Kamnika. 

Zares vse čestitke za izredno borbo, za sodelovanje in vso požrtvovalnost. Letošnja sezona se je kljub vsemu končala dobro in vse dekletom, ki bodo z naslednjim letom zamenjale malo igrišče z velikim in malo žogo z veliko, želimo vso srečo! Prav tako pa tudi veliko uspeha naslednje leto vsem, ki ostajajo v mali odbojki. Hvala za lepo igro!