Turnir mešanih trojk 2012

turnirTrojk

PRIJAVE ZAKLJUČENE!!!

Tudi letos se bo uvod v državno prvenstvo v odbojki na mivki Zavarovalnica Triglav BV Open 2012 pričel že v četrtek, 28. junija 2012, s tradicionalnim Turnirjem mešanih trojk 2012. Turnir se bo odvijal na istem prizorišču kot državno prvenstvo, to je na ploščadi pred avlo mestne občine Kranj in v RC Beachvolley Fitko v Preddvoru.

Na turnirju lahko sodelujejo trojke poljubnih kombinacij igralcev in igralk, vendar bo v vsakem dvoboju ekipa z več igralkami ali otroki U-14, začela vsak niz s točkovno prednostjo, ki bo določena glede na sistem tekmovanja.

Da bo turnir zares rekreativen, na njem ne smejo nastopiti igralci, ki so v letošnji sezoni (2011/2012) igrali v prvi ali drugi državni odbojkarski ligi. Za igralke omejitev ni.

Turnir se bo odvijal po sistemu dvojne eliminacije. Sistem tekmovanja se bo glede na število prijav določil pred žrebom.  Pričetek je predviden ob 15. uri. Zbor ekip oz. predstavnikov je ob 14. uri na ploščadi MO Kranj, ko se bo izvedel tudi žreb. Zagotovljene so bogate praktične nagrade in lepo, sončno vreme.

Ekipo lahko prijavite na naslov cajt21@gmail.com ali na telefon 040 820291 (SMS) do srede, 27.06.2012.

Prijavnina znaša 30 EUR na ekipo. V prijavo vključite imena in priimke članov/članic ekipe, njihove rojstne datume in ime ekipe. Število mest je omejeno, zato priporočamo, da se prijavite čim prej.