Vikend paket tekem začeli tretjeligaši in minice

V tekmi 11. kroga 3.DOL zahod so že v petek igralci Triglava II v zdesetkani postavi izgubili v Prvačini proti GO Volley II, deklice v mini odbojki pa dosegle zmago in ni dosti manjkalo, da ne bi še druge. Tudi v nadaljevanju vikenda bo še pester program za mlajše selekcije. Starejši dečki igrajo v nedeljo v Žirovnici odločilni tekmi za uvrstitev v A skupino državnega prvenstva, mladinci pa isti dan nekoliko kasneje igrajo na turnirju za 5. mesto, prav tako v Žirovnici.

Prvačina, 16.12.2016, 3. DOL – 11. krog. 

GO Volley II : Triglav Kranj II 3:0 (25-22, 25-12, 31-29)

Triglav Kranj II: Ribič 12, Šircelj 5, Svetek 5, Pernuš 4, Žižmund 9, Grmek 7, Osojnik.

Deklice v mini odbojki so v soboto, 17.12., igrale na turnirju v Škofji Loki. Proti ŽOK Škofja Loka 1 in ŽOK Škofja Loka 2 so igrale Lara Bitežnik, ki je tokrat prevzela vlogo kapetanke, namesto odsotne Naje Urankar. Z njo so se borile tudi Anina Kovačič, Nina Gašperlin, Neja Maček, Nika Sedej Jeraj, Lara Tomše, Lejla Mohorič ter dvojčici Liza in Zara Planinec Čadež, pod vodstvom Petre Maček Zarnik.

V prvi tekmi, proti prvi ekipi Škofje Loke, je puncam malo zmanjkalo do zmage. Odsotnost kapetanke je terjala svoje in odločilni niz so končale na 22. točki. Tekma se je zaključila z 2:1 v prid domačinkam.

Drugo tekmo so nekoliko razočarano pričele in prvi niz izgubile, naslednja dva pa suvereno zaključile v svoj prid in nasprotnice pustile le do 7. v prvem in 10. točke v drugem. Tekmo so torej zmagale z 2:1. Napredek je bil viden in punce že uživajo v odbojki, tudi tiste, ki trenirajo šele kratek čas. Čestitke in srečno na tekmovanjih v letu, ki prihaja!