Za polfinale bo do konca napeto tako pri kadetinjah kot pri kadetih

Kadetinje Triglava I so gostovale na Bledu in zaključile turnir s polovičnim izkupičkom. Premagale so Žirovnico z 2:0 in izgubile proti domačinkam z 1:2. O drugem potniku v polfinale (Triglav Kranj ali Doors Bled) bo tako odločal zadnji turnir 14. aprila v Grosupljem, saj so igralke ŽOK Triglava brez poraza do sedaj in že uvrščene naprej.

V B ligi kadetinj skupina G so igralke Triglava II dosegle svojo drugo zmago in sicer so z 2:1 premagale ekipo Mladi Jesenice, izgubile pa proti ŽOK Triglav III. S to lepo zmago so se tudi prebile na 3. mesto lestvice v svoji skupini.

Fantje so gostovali na okrnjenem turnirju v Kanalu. Odigrali so samo tekmo s Salonitom, ki so jo prepričljivo dobili z 2:0 (13,21). Kljub zaostanku v drugem nizu za 6 točk (11:17), so se še pravi trenutek zbrali in niz uspešno pripeljali do konca. Tekmo s Calcitom bodo fantje odigrali v Kranju v začetku aprila. Tudi pri fantih bo o končnih razvrstitvah odločal zadnji turnir v Kranju, 14. aprila. Uvrstitev na 1. ali 2. mesto je pomembna, ker odloča o nasprotnikih na polfinalnem turnirju.