Zmage mladincev, mladink, članic in deklic

Mladinci so igrali zadnje kolo 2. lige in prišli po besedah trenerja Aleša Hribarja iz pekla do raja. “Prvič smo igrali v popolni zasedbi. Uspeli smo premagati tako Kočevje, kot Žužemberk. S tem smo osvojili prvo mesto v 2. ligi in gremo v razigravanje za play off. Fante moram pohvaliti za večji del tekem. Pritisk je bil kar visok, predvsem v končnici tretjega niza proti Žužemberku. Dokazali smo, da ko smo kompletni, lahko igramo na visokem nivoju in upam, da bomo to držali še naprej. Zdaj nas čaka razigravanje z zadnjima iz 1. lige in s prvim iz vzhoda.”

Na Jesenicah je naša druga ekipa starejših deklic osvajala nove točke. V prvi tekmi so morale priznati premoč ekipi ŽOK Triglav Kranj, v drugi pa so brez večjih težav premagale ekipo domačink.

Prva ženska članska ekipa je v soboto igrala z Lubnikom, ki je do tega obračuna za Triglavom zaostajal zgolj za štiri točke. Na prejšnjem medsebojnem obračunu so Kranjčanke tesno slavile po petih nizih, tokrat pa so bile motivirane, da iztržijo več. V takoimenovanem gorenjskem derbiju so bile gladko, s 3:0 (-16, -25, -17) boljše od svojih tekmic. Triglavanke so se tako utrdile na tretjem mestu 2.DOL – zahod, naslednja tekma pa bo 11.3. proti Olimp Ljubljana v domači dvorani.

Prva ekipa starejših deklic je žal tudi tokrat ostala brez zmage. V domači dvorani je z rezultatom 2:0 morala priznati premoč ekipi iz Domžal in z rezultatom 2:1 proti ekipi iz Krškega.

Mladinke so skupni del prve lige zaključile s polovičnim uspehom. V prvi tekmi so brez večjih težav, z rezultatom 2:0 premagale Krim, v drugi pa so po borbeni in na trenutke zelo kvalitetni igri z rezultatom 2:1 morale priznati premoč Vitalovkam.