Ekipa mladincev

Ekipa mladincev pod vodstvom Aleša Hribarja si v začetku sezone prizadeva za uvrstitev v prvo ligo in priložnost za igranje močnih tekem. Tudi, če jim to spodleti, vodijo najvišja mesta v drugi ligi še vedno v play-off, vendar po igranju s slabšimi nasprotniki. O pričakovanjih pred sezono smo vprašali kapetana in trenerja.

Izjava kapetana, Bora Bratoža: “Sezona bo zagotovo pestra. Prvi cilj je seveda igranje v 1. ligi, nato pa prikazati čim boljše predstave do konca sezone. Ekipa je polna dobre energije in željna novih zmag. Kljub temu, da smo med mlajšimi, pa lahko s pravim delom zagotovo ciljamo na najvišja mesta.”

Izjava trenerja, Aleša Hribarja: “Mladinska ekipa bo letos sodelovala v zelo zahtevnih kvalifikacijah za prvo ligo, kjer se bodo borili proti mnogim reprezentantom. Cilj je seveda uvrstitev v prvo ligo, vendar, če se to slučajno zaradi trenutnih težav s poškodbami ne zgodi, ne bo konec sveta. Vseeno bomo poizkusili igrati drugo ligo in prek te priti v play-off. Cilje imamo visoke, ne glede na to, da smo najverjetneje najmlajša ekipa. Moramo stremeti k visokim uvrstitvam, k dobri igri in posledično k napredku igralcev.”