Astec Triglav II prepričljivo premagal LOK Črnuče

grb_za_clanke_novaKranj, 30.januar. V  11. Krogu 3.dol-zahod je ekipa Astec Triglava II prepričljivo premagala ekipo LOK Črnuče z rezultatom 3:1 in se utrdila v ˝zgornjem domu˝ rapredelnice.

OŠ Danile Kumar, sodnika: Griljc, Habjan

LOK Črnuče : Astec Triglav II 1:3 (19:25, 18:25, 25:22, 13:25)

LOK Črnuče: Cerk, Čibej, Malovič, Žavbi, Jurič, Matoš, Kaučič ©, Grah, Zadravec, Sekulič, Ramovš. Trener: Jerič Andrej.

Astec Triglav: Kos, Vodišek, Arnež 6, Kalan 17, Klemenčič© 19, Đurić 4, Ambrožič, Krivec (L), Žibert, Hafner 17, Jurman, Rezar 6. Trener: Centa Aleš.

Že takoj na začetku 1.niza so igralci Astec Triglava II z močnimi servisi in učinkovito igro v napadu povedli in si priigrali precejšnjo prednost, jo držali do konca niza in  ga tudi zlahka osvojili.

V 2. nizu so kranjčani nadaljevali z dobro, borbeno igro  v obrambi in izredno uspešnim  blokiranjem nasprotnika ter tako osovjili 2. niz na 18 točki.

Tretji niz pa je potrdil teorijo, da ekipa, ki prepričljivo dobi dva niza, v tretjem nizu odigra slabše in ga tudi izgubi. Poleg tega pa se je v ekipi LOK Črnuče razigral dolgoletni  prvoligaški igralec Jani Malovič in z malo sreče so se domačini veselili osvojenega niza.

Začetek in nadaljevanje 4.niza  pa je v celoti pripadel ekipi Astec Triglav II, ki je tekmo zaključila z zmago 25:13 v četrtem nizu. Ekipa je prikazala zanesljivo igro z zelo majhnim številom neizsiljenih napak, zanesljivim servisom in z borbeno in disciplinirano igro v obrambi.