Kadeti Astec Triglava do dveh zmag

empeter_20130127_1546155435Logatec, 17. marec. Prva kadetska ekipa Astec Triglava je z dvema zmagama na turnirju v Logatcu nadaljevala in zaključila uspešen konec tedna za kranjsko odbojko. Po ekipi Astec Triglava-mini (mini odbojka) in članski ekipi Astec Triglava so se tudi kadeti pred zadnjim turnirjem že uvrstili v polfinale oz. na polfinalni turnir.

V drugi tekmi turnirja sta si nasproti stali 2. in 3. uvrščeni ekipi “A” lige zahod, ekipi Astec Triglava in GO Volleya. Na nevtralnem terenu so presenetljivo gladko zmagali Kranjčani, saj so Primorcem dovolili v prvem nizu 19, v drugem nizu pa 13 točk in si s tem najverjetneje zagotovili končno 2.mesto.
V zadnji tekmi turnirja so Orli igrali proti domačinom iz Logatca in težje od pričakovanega  vknjižili še 6. zmago. Domačini so prikazali dobro igro, predvsem pa nepopustljivost, ki jih je nekajkrat v tekmi vrnila iz izgubljenega položaja nazaj v igro. Na koncu so Kranjčani z visokim in uspešnim blokom prevesili tehtnico v svoj prid in zasluženo zmagali.
Zadnji turnir “A” lige bodo Kranjčani odigrali v nedeljo 24.marca v Mokronogu. Njihova nasprotnika bosta ekipi Logatca in Salonita.

Astec Triglav : GO Volley 2:0 (25:19, 25:13)
Logatec : Astec Triglav 0:2 (19:25, 22:25)

Astec Triglav: KokMatej, Kok ALeš, Josipovič, Treven, Košenina, Oman, Blaznik,Mali, Berčič, Kalan. Trener: Centa.