Nastopi kadetinj in kadetov pri koncu

Kadetinje in kadeti so opravili zadnje nastope v A in B ligah. Kadetinje in kadeti v A ligi so igrali hkrati v domači dvorani ŠD Planina, druga ekipa kadetinj pa je gostovala na Bledu v OŠ Josipa Plemlja.

Kadetinje, A liga, zahod B 6. krog.

Na turnirju kadetinj A lige so v 6. krogu nastopile ekipe: Zgornja Gorenjska, Krim Pirnar doors in domačinke ekipa Triglav Kranj, ki so se pomerile med seboj. 

V prvi tekmi sta se pomerili ekipa Zg. Gorenjske in domačinke. Po prvem za domačo ekipo solidnem, vendar izgubljenem setu,e je sledil odličen z veliko borbenosti začinjen drugi set, ki je po razburljivi končnici pripadel Triglavankam. Žal začetek tretjega ni bil v slogu drugega in je bil veter, ki se je naslonil v domača jadra prepozen in razlika prevelika za izenačeno končnico.

Končni rezultat 2:1 za ekipo Zg. Gorenjske.

V drugi tekmi sta se pomerili obe ekipi gostij v kateri pa je z rezultatom 2:0 slavila Zg. Gorenjska.

Zadnja tekma med Krim Pirnar doors in gostiteljicami v prvem setu ni potekala po domačih željah in set je pripadel gostjam. V drugem so Triglavanke strnile vrste in hitreje kot nasprotnice ulovile 25 točko. Sledil je še odločilni tretji set v katerem pa je zbranost in borbenost domači ekipi prinesla novo zmago z 2:1. 

Dekletom čestitamo za odličen vikend, saj so v obeh dneh pokazale lepo odbojko.

 

 

 

Na kadetskem turnirju je igralcem Triglava zmanjkalo malo športne sreče za novo zmago. Na prvi tekmi turnirja so igralci Triglava morali priznati premoč vrstnikom iz Žužemberka, ti so bili namreč boljši z 0:2 v nizih (22:25, 14:25). Na drugi tekmi domačinov med igralci Triglava in Salonita so se na koncu zmage po izenačeni in kvalitetni predstavi, veselili gostje z 1:2 v nizih (25:19, 23:25, 13:15).

Vsi fantje si zaslužijo pohvale, za domačine so nastopili: Anže Jarc, Žak Lukšič, Jure Glamočanin, Matic Fajfar, Žan Mencej, Jakob Urana, Anže Šteblaj, Jakob Svetek, Enej Valjavec, Tim Benedik in Filip Kalan

Na turnirju so nastopili še fantje iz Kostanjevice pri Krki, ki so zabeležili dve zmagi. Do polovičnega izkupička sta prišli ekipi Žužemberka in Salonita.

 

 

 

Na turnirju B lige na Bledu so dekleta druge ekipe Triglava igrala proti ekipi Žirovnice in izgubile z 2:0, nato pa še proti domačinkam Prochrom comp Bled z 2:1. Kljub dvema porazoma si punce za prikazano igro zaslužijo pohvalo in bo to dobra izkušnja za naslednjo sezono.