Obe ekipi starejših deklic igrale na turnirjih v B ligi

Starejše deklice ekipe Triglav Kranj I so dosegle dve novi zmagi, druga ekipa po borbeni igri ni uspela iztržiti zmage.

Na Zlatem Polju je potekal 3.krog državnega prvenstva B lige za starejše deklice. Ekipi Triglav Kranj I je prvič nasproti stala ekipa ŽOK Škofja Loka 2, proti kateri so prvi niz zmagala s 25:23, drugega izgubila na 20. točki, tretjega pa potem vzela v svoje roke in zmagala s 15:10

V drugi tekmi so se naše Triglavanke zopet srečale s tretjo ekipo ŽOK Triglav Kranj in tudi tokrat uspešno opravile svoje delo. Prvi niz so zmagale s 25:21, drugega pa s 25:17.

Čestitke vsem dekletom, še posebej novinkam, ki so lani pričele trenirati odbojko in srečno na zadnjem turnirju, 18.3.!

Druga ekipa je nastopila je nastopila na turnirju v Žirovnici. Nasprotnice so bile Žirovnica in Prochrom-Comp Bled.

druga ekipa starejših deklic pomerila proti OK žirovnica ter Prochrom-comp Bled.

Na prvi tekmi so punce odlično držale tempo z nasprotno ekipo iz Žirovnice, vendar je na koncu nasprotna ekipa zmagala set s 25:19. Drugi set so nasprotnice začele še bolj odločno  in kljub veliki borbenosti naših deklet zmagale s 25:19.

Drugo tekmo je nasprotnik premočno dobil. Kljub odločnemu nastopu in želji na strani naših starejših deklic, so oba seta zmagali z veliko razliko v doseženih točkah. Kljub temu so punce pokazale odličen ekipni duh, in tudi proti močnejšemu nasprotniku dokazale, da znajo igrati dobro odbojko, tako da z dobrimi občutki pričakujejo še zadnji turnir 18. marca v ŠD Zlato polje.