Še dve tekmi v domači dvorani in slovo od 2020 …

Hiša na kolesih Triglav zaključuje drugi krog prvoligaškega plesa z dvema domačima tekmama. V Kranj prihajata najprej novomeška Krka, s katero se bo Triglav pomeril v soboto, 19.12., ob 17. uri, že takoj v sredo, 23.12., pa bo ob 18. uri še dvoboj s sosedi iz Kamnika.

Obe tekmi si bo možno ogledati v spletnem prenosu na portalu ozs-web.dataproject.com. Kranjčani si želijo čim bolj utrditi položaj na lestvici pred zadnjim tretjim delom Sporklub prve odbojkarske lige, kjer se bodo ekipe še enkrat pomerile druga z drugo. Prav tekma s trenutno zadnje uvrščeno Krko bo za domače velik izziv, saj se glede na prikazano Krka počasi vzpenja v formi. Na tekmi v Kranju bodo Dolenjci v primerjavi s prvo tekmo proti Kranjčanom močnejši za sprejemalca Drobniča, ki je trenutno glavni eksekutor za doseganje točk v ekipi.

Jani in Jan

Jani in Jan

Razplet zadnjih tekem drugega dela lige bo tudi povedal, katere ekipe bodo v tretjem delu igrale več domačih tekem, saj si bodo to priborile ekipe iz zgornje polovice lestvice. Čeprav se zdi, da ima Salonit na 4. mestu že nedosegljivo prednost, pa je razpored do konca drugega dela takšen, da se bo  vrstni red še lahko precej spreminjal. Še posebej, ker so tukaj tudi vse boljše Hoče, ki imajo do konca 2. dela še 3 manj odigrane tekme, od tega sta dve prav proti Salonitu. Do 9. januarja, ko bo na sporedu še zadnja tekma v Hočah med domačini in Salonitom, se torej obeta zanimiv razplet v sredinskem delu lestvice.