V 3.DOL zahod zmaga za fante in poraz deklet

Fantje so nastopili v 1. krogu 3.DOL zahod in se veselili zmage proti Lubniku, dekleta pa so na Bledu sicer izgubila, a le za las jim je zmanjkalo do prvega dobljenega niza v tem tekmovanju.

Dekleta v 3.DOL zahod ženske so pod vodstvom Zmaga Hafnerja gostovala na Bledu in tudi tokrat doživela poraz. S 3:0 (12, 7, 25) so bile boljše igralke Bleda. Potrebno je poudariti, da so se dekleta še posebej v tretjem nizu izvrstno borila. Po odlični igri je le malenkost zmanjkalo, da bi se veselile prvega dobljenega niza v sezoni.

V ŠD Planina je v 1. krogu 3.DOL zahod Triglav Kranj II premagal Lubnik s 3:1 (24, 19, -24, 23). Tekma je bila dokaj izenačena, čeprav so Kranjčani ves čas imeli pobudo in kontrolirali potek tekme. Ko je po vodstvu z 2:0 kazalo, da je odpor gostov iz Škofje Loke zlomljen, so domači nekoliko popustili in dopustili Lubniku, da je izvlekel tretji niz. V četrtem nizu so po visokem vodstvu Triglava Škofjeločani izkoristili nekaj nezbranosti v domači vrsti ter se v zaključku niza nevarno približali, a Kranjčani na koncu vseeno niso dopustili, da bi šla tekma še v tie-break.