Zadnja domača tekma v letu 2009

Thumbnail PreviewKranj, 17. decembra. Še zadnjič letos bodo odbojkarji Astec Triglava zaigrali v domači dvorani in sicer v 14. krogu lige Radenska Classic proti Sip Šempetru. Tekma v ŠD Planina se bo kot ponavadi začela ob 18. uri, sodila pa jo bosta Mačus (Nova Gorica) in Stegnar (Novo mesto).

 

Triglavani so v zadnjem krogu morali nastopiti brez poškodovanega kapetana Saša Ropa in kot kaže bo tako tudi v soboto, čeprav Sašo po poškodbi hitro okreva. Med tednom so Kranjčani odigrali tudi dve prijateljski tekmi – proti UKO Kropi in proti celovškemu SG VBK, kjer so se skušali čim bolje pripraviti za zadnja dva kroga državnega prvenstva, ki se bosta še odigrala pred novoletno prekinitvijo prvenstva in ki znata v veliki meri že kar dobro ločiti “potnike” za modro in zeleno skupino.

Gostje iz Šempetra še vedno po tihem računajo na uvrstitev med prva štiri moštva, vendar bi si to upanje lahko podaljšali samo v primeru zmage v Kranju. Zato se v soboto lahko nadejamo borbenega in zanimivega srečanja, kjer bomo v ŠD Planina lahko pozdravili tudi stara znanca Miho Verbiča in Marka Bojinovića, ki sta iz kranjske ekipe letos prestopila v Šempeter.

Odbojkarji Astec Triglava so že nekoliko utrujeni od napornega ritma tekmovanj v novembru in decembru, ampak teh nekaj dni bo še potrebno vzdržati. Pri tem je še zlasti pomembno, da se obdrži visok ritem igre z zadnjih tekem, veliko zbranosti in angažiran pristop.

Rezultat tekme in statistične podatke o tekmi boste lahko tudi tokrat spremljali v živo na naši spletni strani. Gledalce v dvorani se bodo po napetih trenutkih lahko sprostili ob nastopih plesalk in plesalcev PK Tinča.