3 DOL: Astec Triglav II zabeležil novo zmago!

BulldozerTriglav2Kranj, 3. decembra. V 7. krogu 3. DOL zahod je ekipa Astec Triglav II zabeležila drugo zaporedno zmago in skupaj tretjo v prvenstvu. V domači dvorani na Planini so Orli premagali igralce Črnuč ACH II s 3:0 (13, 15, 19).


ŠD Planina Kranj. Gledalcev: 20. Sodnika: Serajnik, Pevc

Astec Triglav II: Marolt -L, Čebašek, Klemenčič M. 8, Mrak 4, Klemenčič J. 12, Kalan (C) 8, Jovanov 5, Hafner G., Hafner S. 2, Perčič 2, Mali 5. Trener: Matej Maček

Črnuče ACH II: Cerk, Kozamernik, Matoš, Trobiš, Ramovš, Kačar, Zupan, Grah (C), Popit, Pikl, Kikelj -L. Trener: Andrej Jerič

Po neodločnem začetku v 1. nizu so igralci Triglava vseskozi narekovali tempo igri in z dobrim začetnim udarcem Matica Klemenčiča (4 direktne točke) in posledično učinkovito igro v bloku (Jan Klemenčič 3 točke) tehtnico prevesili v svojo korist.

Drugi niz se je končal podobno, saj so Kranjčani že od začetka povedli in malo večje število lastnih napak kompenzirali z dobrim napadom, kjer je bil znova razpoložen Jan Klemenčič. Orli so tudi dobro igrali v obrambi in praktično ni bilo izgubljene žoge.

Tretji niz je bil izenačen vse do 15. točke, ko so Triglavani naredili delni izid 6:0 tudi po zaslugi številnih neizsiljenih napak gostov. Niz in tekmo so vpisali na svoj konto in na prvenstveni lestvici napredovali na 6. mesto z istim številom točk kot petouvrščena Krka II.

V petek bodo orli gostovali v Prvačini proti ekipi GO Volley 1.