3 DOL: Tudi ˝dvojka˝ praznih rok.

 

ATR2_2011-12Kočevje, 12. novembra 2011. V 4. krogu 3 DOL so igralci druge ekipe Astec Triglava odšli na gostovanje k ekipi MOK Kočevja, ki še ni izgubila prvenstvene tekme v letošnji sezoni. Tudi tokrat so z zmago proti orlom s 3:0 (19, 21, 14) zabeležili vse tri točke.

OŠ Zbora odposlancev. Gledalcev 50. Sodnika: Luzar, Trifkovič

Mok Kočevje: Čokorilo V., Levstik -L, Figar, Primčič, Ogorelec, Drobnič S., Čokorilo B. (C), Marolt, Filipidis En., Filipidis Ed. -L, Drobnič A.

Astec Triglav II: Marolt -L, Lužovec, Čebašek, Klemenčič M. 1, Mrak 1, Klemenčič J. 8, Kalan (C) 3, Jovanov 5, Markun 5, Hafner S. 4, Hafner G. -L, Mali. Trener: Matej Maček

Igralci Kočevja so zasluženo zmagali na tekmi 4. kroga, saj so prikazali bolj zanesljivo igro. Kranjčani so domačim igralcem v vseh treh nizih že takoj na začetku dovolili občutnejše vodstvo, ki so ga slednji trikrat tudi uspeli zadržati, čeprav so orli v drugem nizu zapravili možnost za preobrat ob koncu niza, do katere so prišli z borbeno igro. Pri kranjčanih so opazna še precejšnja nihanja, ki so tudi posledica tega, da je ekipa v letošnji sezoni sestavljena precej na novo in bo potrebno še nekaj časa, da se ekipa uigra. Nekaj igralcev igra prvič na takem nivoju in v prvi postavi orlov so bili danes štirje taki igralci. Kljub temu to dejstvo ne znižuje uspeha Kočevcev, ki so s to zmago ostali v vrhu prvenstvene lestvice.

V soboto v Kranj prihajajo igralci SEP  Mokronoga, katerim bodo poizkušali Triglavani kljub trenutno slabšemu položaju na lestvici maksimalno zagreniti gostovanje v prestolnici Gorenjske. Tekma bo ob 15:30 v ŠD Planina.