3.DOL zahod – premierna zmaga za dekleta in druga zmaga za fante

Obe kranjski ekipi sta nastopili istočasno na sosednjih igriščih in obe tudi zmagali.Franci Babnik Jeglič je z ekipo deklet dosegel prvo zmago v članski konkurenci, fantje pod vodstvom Gregorja Perhaja pa so premagali Portorož s 3:1 (22:25,25:14,26:24,25:23). Prvi niz so z nekaj smole in lastnih napak v zaključku izgubili, preostale 3 pa dobili in si tako priborili drugo zmago v ligi.

Danes je bila v domači dvorani na Planini odigrana prva tekma 3. državne odbojkarske lige za ženske med ekipama Triglav Kranj in Luka Koper mlade. Za domača dekleta je bil to krstni nastop v članski konkurenci. Prvi set je minil v izenačenem boju, na koncu pa so krajšo potegnile gostiteljice, ki so set izgubile na 23 točki. V drugem so se domačinke gostjam oddolžile in set dobile z rezultatom 25:15. Tudi tretji set se je za domače začel dobro in tako so si ustvarile nekaj točk prednosti, ki pa je proti končnici skopnela in dekleta z obale so imela v žepu že dva seta. Rezultat seta  25:17 za Koprčanke. Četrti set je tako kot prvi potekal izenačeno, vendar pa se je za razliko od prvega končal v korist ekipe Triglava (25:23). Zadnji peti odločilni niz pa se je igral po taktu, ki ga je narekovala domača ekipa. Z močnimi servisi in dobrimi protinapadi so Kranjčanke prepustile le štiri točke in tako ob krstnem nastopu osvojile tudi krstno zmago.

Končni rezultat 3:2 (23:25, 25:15, 17:25, 25:23, 15:4) za ekipo Triglav Kranj.
Dekletom za prikazano iskreno čestitamo.
Barve kluba so zastopale: libera Manca Sokol  in Neža Hribar, sprejemalke Jerca Gril, Gaja Urbanč Đukić in s klopi poškodovana Ema Balkovec, podajalki Tara Gantar in Ana Babnik Jeglič, centri Ana Grabec, Žana Kordež, Pia Potnik in Teja Kopar, ter korektorki Ula Umnik in Mia Lola Živković.