3.DOL: Poraz Astec Triglava III

grb_za_clanke_-_novi_poletna

Stranje, 19.november. V tekmi petega kroga 3.dol zahod je mlada kranjska ekipa gostovala pri ekipi Calcit Volleyball v Stranjah in po zanimivi in kvalitetni tekmi klonila z rezultatom  3:1 (27:25, 19:25, 10:25, 15:25).

Po tradicionalno slabem začetku kranjske ekipe je domača ekipa povedla s 6:0 in kazalo je na njihovo hitro zmago v prvem nizu. Vendar pa je ekipa Astec Triglava pokazala zobe in z odličnimi servisa Vozliča ujela in povedla, ter zadržala minimalno prednost do konca seta in po razburljivi končnici  osvojila prvi niz.

Na žalost Kranjčanov je domača ekipa zaigrala še bolje in zmagala v naslednjih treh nizih in s tem dosegla prvo zmago v tretji ligi. Mlada kranjska ekipa pa bo svojo priložnost za zmago iskala naslednjo soboto proti ekipi Astec Triglav II, ki gostuje v ŠD Planina s pričetekom ob 15.30 uri. Torej vabljeni na domači derbi.

Calcit Volleyball: Smrekar, Poljanšek, Hribar An., Lakner, Jurič, Bartolj, Hribar U., Lah, Lombergar, Kočevar, Benkovič. Trener:Hribar Aleš

Astec Triglav: Kovačič (c), Kok M., Kok A., Urana(l), Vene (l), Zavadlav, Pisk, Treven, Kos, Majcen, Vozlič. Trener:Centa Aleš.