5 zmag mladih Triglavank in Triglavanov

Naši mladi odbojkarji in odbojkarice so imeli zopet aktiven konec tedna.

Prva ekipa malih odbojkaric se je iz Krškega vrnila s polovičnim uspehom. Najprej je z rezultatom 2:1 premagala ekipo ATK Grosuplje, potem pa so po borbeni in pogumni igri naša dekleta v zaključku tretjega niza morala priznati premoč ekipi z Bleda. Trenerka Bojana Kecojević: “Bravo punce za vzdušje, borbo, prikazano igro in napredek. Gremo pogumno v nove izzive.”

Prva ženska članska ekipa je gostovala pri VOLLEYBALLjubljana. Z zmago s 3:1 so upravičile svojo višjo pozicijo na lestvici 2. DOL – zahod, vendar je tri točke ta vikend uspelo osvojiti tudi ekipi Lubnika, ki za Triglavankami tako še vedno zaostajajo zgolj za štiri točke. V soboto, 5.3. ob 15h prav Škofjeločanke prihajajo v ŠD Planina. Na prejšnjem medsebojnem obračunu so slavile s 3:2, tokrat pa bodo Kranjčanke zagotovo motivirane da iztržijo več.

Mlajši dečki so na turnirju v Kranju zabeležili eno zmago, ko so po suvereni predstavi z 2:0 premagali Črnuče. V drugi tekmi proti Kamničanom so po zaostanku za 10 točk prikazali odločno igro, osvojili set, kljub temu pa nato izgubili tekmo z 2:1. Trener Janez Mohar: “Napredek se pozna na vsaki tekmi.”

V Radovljici je druga ekipa male odbojke odigrala predzadnji turnir v letošnji sezoni. “Tokrat žal odhajamo z dvema porazoma. Proti domačinkam so bile še popolnome neuigrane, proti Domžalčankam pa so odigrale odlično in na razliko izgubile. Srečno na zadnjem turnirju, čez 14 dni,” je povzela trenerka Petra Maček Zarnik.

Druga ženska članska ekipa je na Planini gostila GEN-I Volley II in potrdila vlogo favoritinj. S 3:0 so ugnale gostje in se prbiližale tretjemu mestu 3. DOL – zahod. V soboto, 11.3. v Kranj prihaja ekipa Logatca, ki za našimi dekleti zaostaja pet točk.

Druga moška ekipa – Vet4Pet Triglav – je prepričljivo, s 3:0 ugnala drugouvrščeno ekipo iz Hoč in dosegla drugo zmago zapored. S 23 točkami so še vedno na petem mestu 2. DOL, vendar za Kočevjem zaostajajo le še dve točki. Naslednja tekma bo 15.3. v Kamniku.