Astec Triglav gostuje pri Duolu

Thumbnail PreviewKranj, 27. novembra. Kranjčani bodo to soboto, 28.11.2009, ob 19. uri gostovali pri ljubljanski ekipi Duol. Tekma bo na Brezovici v novi športni dvorani Duol. Triglavani v teh dneh ne poznajo počitka, pa tudi zmage ne, saj so kar nekaj tekem zapored zaključili sklonjenih glav, čeprav z igro vsaj v zadnji pokalni tekmi niso razočarali. To bo hkrati zadnji preizkus Kranjčanov pred odbojkarskim dogodkom leta prihodnjo sredo v Kranju.

Odbojkarji Duola so v Kranju hitro podpisali predajo, vendar vemo, da so sposobni igrati precej bolje in bodo v domači dvorani še kako nevaren nasprotnik. Tekme v ligi so dosedaj igrali precej po sistemu toplo-hladno, ampak kakor jim zaenkrat kaže, so zunaj nevarnega območja, saj so trenutno na 6. mestu prvenstvene lestvice. 

Kranjčani so bili po zadnjih porazih malce slabše razpoloženi kot je to bilo še dva tedna nazaj, ampak v Kamniku je na trenutke že izgledalo precej bolje. Igra se izboljšuje, kar je dober obet za evropske tekme in nadaljevanje prvenstva, kjer najpomembnejše tekme šele prihajajo. Tudi poškodbe so kot kaže več ali manj sanirane, tako da se je tudi ekipa lahko pripravljala kompletna. V zadnjih tednih to ni bilo ravno pravilo, saj je dolgo manjkal glavni organizator Antonić, kar se je v igri še kako poznalo. Tekmo oz. rezultat v živo bomo seveda spremljali tudi na naši spletni strani.