Astec Triglav II do osme zmage

Grb_za_clanke_-_stari

Ljubljana, 12. januar. V prvi tekmi v letu 2013 je ekipa Astec Triglava II igrala v Ljubljani proti ekipi Ljubljana Volley in zmagala z rezultatom 3:1.

V prvih dveh nizih je na odbojkarskem igrišču OŠ H. Smrekar igrala samo ena ekipa, ekipa iz Kranja. Z odličnim servisom, učinkovitim napadom in dobrim blokom so prevladovali v obeh nizih in ju zlahka osvojili.

V tretjem nizu je nivo igre Orlov padel, kar so borbeni gostitelji s pridom izkoristili in držali korak s Triglavani. Rezultat je bil izenačen do 21. točke, ko je gostujoča ekipa z dobrim servisom in blokom prišla do dveh zaključnih žog, ki pa ju ni izkoristila. Pregovor pravi, da kdor ne da, dobi, in tako je ljubljanska ekipa dobila priložnost igrati še četrti niz. V četrtem nizu je bila kranjska ekipa vseskozi v vodstvu in v končnici dobila niz na 23. točki in tako vknjižila novo zmago. Naslednjo tekmo igra mlada ekipa Astec Triglava v soboto, 19. januarja, v Braslovčah.

Ljubaljana Volley : Astec Triglav II 1:3 (18:25, 6:25, 28:26, 23:25)

Astec Triglav II: Kök Matej 9, Kos 9, Vene, Hafner, Kök Mario 1, Josipovič 4, Mali 18, Košenina, Mrak 7, Kök Aleš  5. Trener: Centa