Astec Triglav II s polnim izkupičkom

grb_za_clanke_novaKranj, 24. oktobra. Igralci ekipe Astec Triglav II so v prvi tekmi v domači dvorani, s 3:0 (21, 17, 13) premagali goste iz Črnuč, ter tako vknjižili prvo zmago in 3 točke na prvenstveni lestvici.


ŠD Planina Kranj, Gledalcev: 45; Sodnika: Vratarič, Brčinovič

Astec Triglav II: Kos 6, Vodišek, Arnež 8, Kalan 15, Klemenčič (C) 3, Mencigar, Ambrožič 1, Đurić, Krivec (L), Žibert 4, Hafner 6, Škarabot (L), Rezar 9; Trener: Maček.

LOK Črnuče: Cerk, Čubej, Žavbi, Jurič, Matoš, Kaučič (C), Grah, Kačar, Zadravec, Vokič, Ramovš (L); Trener: Premelč.

Mladi Triglavani so po dokaj izenačenem prvem nizu, kjer so do rahle prednosti prišli šele v končnici, v drugih dveh nizih povsem prevladovali na igrišču. Sicer bi za današnjo tekmo lahko rekli, da ekipi ekipi nista naredili veliko lastnih napak, kar se v tej kategoriji ne dogaja ravno pogosto. Triglavani so danes odigrali eno boljših tekem in priložnost za igro so dobili skoraj vsi igralci s klopi, ki so jo v večini tudi dobro izkoristili. V vseh elementih odbojkarske igre so bili boljši od svojih tekmecev. Opazno je, da so nekateri igralci precej napredovali in se v bodoče, ob zavzetem delu,  še kako lahko računa nanje.

Naslednji krog v 3 DOL moški – zahod bo čez 14 dni, ko Kranjčani odhajajo na gostovanje v Logatec.