Astec Triglav III do prve točke

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpg

Ljubljana, 4.februar. Kadetska ekipa Astec Triglava, ki nastopa v 3.dol je po 5 nizih, polnih preobratov prišla do svoje prve točke. Glede na igro lahko pričakujemo, da bodo Kranjčani naslednjo soboto pričakali ekipo GO Volley pripravljeni in jo poskusili presenetiti, ter doseči svojo prvo zmago. Tekma se bo začela ob 15:30 uri v ŠD Planina.

V prvem nizu sta se ekipi izmenjevali v vodstvu vse do 23 točke, nakar so izkušenejši domačini končnico obrnili v svoj prid in zmagali s 25:23. V drugem nizu je v ŠD Gib igrala samo kranjska ekipa, z dobrim servisom in sedmimi bloki prevladovala od začetka do konca in izenačila rezultat na 1:1.

Popolnoma obratna sliko pa so gledalci videli v 3 nizu, če je Kranjčanom v drugem nizu uspevalo vse, jim v tretjem ni uspevalo nič in niz se je končal 25:10 za domačine.

Četrti niz so zopet bolje začeli Črnučani in povedli s 13:10, ko sta v ospredje zopet stopila kranjski blok in obramba, po nekaj uspešnih akcijah je ekipa Astec Triglava uspela spreobrniti rezultat na 21:18 in pripeljati niz do konca.

V odločilnem petem nizu so kranjčani začeli silovito in povedli z 8:3, ko je vse kazalo na prvo zmago gostujoče ekipe, je ekipa Črnuč z dobrim servisom uspela rezultat spreobrniti in  zmagati 15:13 v odločilnem setu in skupno zmago 3:2.

 

Astec Triglav III: Kos, Kök Mario, Urana, Kök Aleš, Vene, Mali, Berce, Vozlič, Kök Matej, Majcen, Treven. Trener: Centa

Črnuče ACH II : Astec Triglav III 3:2 (25:23, 15:25, 25:10, 22:25,15:13)