Cilje izpolnili, a od viškov glava ne boli

panvita_galex_20120318_1120252203Kranj, 20. marca. Kranjčani so se še četrtič uvrstili v polfinale končnice in izpolnili pred začetkom zapisane cilje za sezono. To seveda še ne pomeni, da Triglavani zadovoljni z doseženim, saj so četrto mesto osvojili že trikrat in si želijo vsaj stopnico višje. Tokrat jim bo nasproti že tretjič v polfinalu stala ekipa ACH Volleya. Doslej tekme proti aktualnim državnim prvakom v končnici še niso dobili, čeprav so v obeh polfinalih tako leta 2008 kot tudi 2009 v domači dvorani krepko namučili nasprotnika, ki je obakrat oddal niz in tudi ostalih nizov ni dobil prav lahkotno in enostavno.

Splošni vtis vseh šestih dvobojev letošnje sezone sicer ni prav bleščeč za igralce Astec Triglava, čeprav so na domači tekmi modre skupine osvojili niz proti Ljubljančanom. Vendar pa je glavni trener Kranjčanov dr. Tine Sattler s svojimi pomočniki in sodelavci formo ekipe dobro tempiral in Astec Triglav je prav v četrtfinalnih dvobojih pokazali najboljše predstave, kar še posebej velja za obe domači tekmi proti Sobočanom. S takšno igro in pristopom niso povsem brez možnosti tudi proti “evropski” zasedbi ACH Volleya, čeprav Kranjčani ostajajo na realnih tleh in se zavedajo kvalitet nasprotnika.

Kako o sredini tekmi in o polfinalu s Kranjčani na splošno razmišljajo v taboru ACH Volleya, si lahko preberete na www.ach-volley.si.

V vsakem primeru Kranjčani potrebujejo pomoč s tribun in to že na prvi tekmi v Tivoliju v sredo, 21.3., ob 19. uri. Tekmo boste lahko spremljali tudi preko naših spletnih strani – rezultat in statistika v živo bosta na voljo vsem obiskovalcem www.oktriglav.si.