Dečki v mali odbojki vse bližje prvi zmagi

Odličen turnir tokrat za dečke Triglava v mali odbojki v Prvačini, čeprav so morali dvakrat priznati poraz boljšim tekmecem, a so z igro pokazali, da prve zmage niso več daleč.

Danes je potekal repasaž državnega prvenstva, kjer so se proti Brezovici in GO Volley-u borili Aleksander Trebec, ki je bil izbran za kapetana, Domen Valjavec, Jaka Dujović ter mini odbojkarja Ožbej Zupan in Jon Umnik. V drugem nizu so se odlično odrezali Domen Roblek, Anže Copek, Aljoša Završnik ter mini odbojkarja Filip Žontar in Bine Kumer. Vodila jih je trenerka Petra Maček Zarnik. 

Vsak je prispeval svoj del dobre igre in osebni uspeh je bil zagotovljen. Namreč, fantje so prišli v prvi tekmi, proti GO Volley-u celo do 18. točke. Na koncu so tekmo izgubili z 2:0.

V drugi tekmi, proti ŠD Brezovica pa so drugi niz celo izgubili na razliko in tekmo zaključili z 2:0. Osebni rekord je torej dosežen in fantje so z borbeno igro pokazali, da tudi le trije meseci treninga lahko popeljejo zelo blizu zmage. Škoda, da je zmanjkalo malo izkušenj in sreče, da bi se tekma obrnila nam v prid. Čestitke za super igro in srečno naprej!