Dekleta Triglava do nove točke v 3.DOL zahod

V drugem krogu 3. lige zahod ženske je ekipa Triglava gostovala pri ekipi Logatca. Dekleta so odlično začela, nekoliko slabše nadaljevala in na koncu po petih nizih je zmaga ostala v Logatcu. Triglav Kranj : Logatec 2:3 (25:13, 25:19, 18:25, 22:25, 9:15).

Kranjčanke so tekmo začele dobro. Ekipa je z dobrimi servisi, igro v polju in napadu zapeljala set v željeno smer. Kljub dobremu servisu nasprotnika dekleta niso izgubila ravnotežja. S servisi so še stopnjevala pritisk na nasprotne sprejemalke in set dobile na 13 točki. V drugem setu se je nadaljevala v prvem začrtana pot. Kamen v mozaik na 19 točki dobljenega seta je dodala tudi druga naveza korektor – podajalec, ki je vstopila v sredini seta. V tretjem so dekleta ekipe Logatec uspela pridobiti nekaj prednosti jo s pomočjo dobrega servisa ohraniti in ubraniti tudi v končnici. Semafor je ob koncu seta kazal 18 točk za Kranjčanke. V četrtem setu sta se ekipi izmenjevali v vodstvu. Za zaključek je dekletom zmanjkalo nekaj športne sreče.
Peti odločilni niz je do 8. točke potekal izenačeno nato je ekipi Logatca uspela serija na katero Triglavanke niso uspele najti odgovora.