DP v odbojki na mivki v kategoriji u-15 in u-19

IMAG1296Kranj, nedelja 26.junij. V zadnjem junijskem koncu tedna so se nadaljevala državna prvenstva v odbojki na mivki v mlajših kategorijah, kjer je nastopalo 8 kranjskih parov.  Turnir v kategoriji u-19 se je odigral v Portorožu, u-15 pa v Notranjih Goricah pri Brezovici.

V kategoriji do petnajst let so nastopali dekliški pari: Balkovec/Gantar – 25.mesto, Grabec Sokol – 17.mesto, Kordež/Živković- 9.mesto, Babnik/Gril – 7.mesto. V končni razvrstitvi sta Babnik Jeglič Ana in Gril Jerca zasedli odlično 7.mesto med dekleti do 15 let.

V fantovski konkurenci sta nastopala Golc Mark in Zaž Hozjan, ki sta končala drugi turnir na 13.mestu, v končni razvrstitvi pa zasedla 12.mesto.

Še uspešnejši so bili fantje na turnirju do 19 let, kjer sta Pernuš in Golob D. zasedla 13.mesto, četrtouvrščena iz prvega turnirja Stružnik in Žižmund sta končala turnir na 5.mestu, Borič in Golob V. pa sta zasedla 4.mesto na turnirju. V končni razvrstitvi sta para Žižmund/Stružnik zasedla končno 5.mesto in za las zgrešila uvrstitev na končni turnir, Golob V./Borič pa sta končala na 6.mestu v državnem prvenstvu do 19 let.