Druga ekipa kadetov prav tako do zmage in poraza

3-3-IMG 4730Kočevje, 15.marec. Druga kadetska ekipa Triglava je na svojem tretjem turnirju tretjič vknjižila zmago in poraz in po šestih tekmah zaseda četrto mesto. Naslednji turnir bo na sporedu 22. 3. v domači ŠD Planina.

 

Kostanjevica na Krki 2 : 0  Triglav (14, 20)

Astec Triglav I: Fajfar, Fojkar Antolič, Stare, Grobovšek, Čelik, Pernuš, Fležar, Mohar. Trener: Krivec

Prvo tekmo so Kranjski orli odigrali proti ekipi Kostanjevice na Krki. Slednji so v tekmo pristopili zelo suvereno, napadalno in niso dopuščali naključij. Izredno so bili razpoloženi v napadu in servisu, s katerim so Triglavanom popolnoma onemogočil normalno organizacijo napada. Triglavani so delovali zelo medlo in nesuvereno, kar je zadostovalo za vsega 14 točk v prvem setu.

V drugem setu je bila slika zelo podobna. Močni servisi Dolenjcev so v sprejemalsko vrsto Kranjčanov vnašali ogromno zmede in posledično neizdelane napadalne akcije, ki so jih prvi dobro izkoriščali. Triglavani so v drugem delu seta strnili vrste, stopili skupaj in se tekmecu približali na vsega 3 točke zaostanka, a je nekaj lastnih napak, ki so bile posledica slabe komunikacije Gorenjcev botrovalo, da je ekipa Kostanjevice na Krki zasluženo dobili obračun.

Kočevje 0 : 2 Triglav (-10, -14)

Astec Triglav I: Fajfar, Fojkar Antolič, Stare, Gobrovšek, Čelik, Pernuš, Fležar, Mohar. Trener: Krivec

V drugi tekmi so se Kranjčani pomerili z gostitelji, z Kočevci, ki so bili na papirju slabši nasprotnik. Gorenjci so na tekmi, ki ni navdušence odbojke ne bi nasitila, igrali zelo neenergično, kar sicer ni ogrozilo njihove prevlade na igrišču. V prvem setu so vodili od samega začetka in prednost le povečevali ter tako set dobili na 10 točki.

Začetek drugega seta je bil obraten, saj so Kočevci, za voljo lastnih napak Triglavanov do 10 točke vodili. Kranjčani so servis se bolj zaostrili ter do konca tekme gostiteljem dovolili le še 4 točke. Drugi set so tako dobili na 14 točki.

Astec Triglav I: Fajfar, Fojkar Antolič, Stare, Gobrovšek, Čelik, Pernuš, Fležar, Mohar. Trener: Krivec