Druga kadetska ekipa končala s porazoma

ATR IŠkofja Loka, nedelja 20,.marec. Na zadnjem kadetskem turnirju v “B” ligi je druga kranjska ekipa zaključila s svojim tekmovanjem s porazoma proti ekipama Lubnika in Brezovice. V ekipi prevladujejo starejši dečki, ki so nabirali izkušnje v selekciji višje, kar jim zelo prav pripšlo v naslednji sezoni.

Prvo tekmo, proti gostiteljem iz Škofje Loke so Triglavani začeli zelo medlo, nedeljsko. Škofjeločani so hitro ušli na neulovljivo razliko in prvi set brez težav dobili. Slika je bila v drugem setu identična. Triglavani so delovali zelo apatično, kar je bil eden izmed razlogov, da niso uspeli ustaviti servisov in napadov gostiteljev. V drugem delu seta so se jim sicer približali, vendar zmaga Ločanov ni bila pod vprašajem.

 
OK Lubnik : Triglav Kranj  (2:0)  (9, 20)
 
Prvi set druge tekme, proti Brezovici, je minil v duhu prejšnje tekme. Triglav ni našel svoje igre, število neizsiljenih napak je bilo preveliko. Brezovčani so dobili prvi set. V drugem setu pa so se Triglavani končno prebudili, na sredini seta prevzeli vodstvo, ki ga do konca seta niso izpustili. Z dobro igro so nadaljevali tudi v tretjem setu. Ekipi sta se izmenjavali v vodstvu. Na koncu je zmanjkalo nekaj izkušenj. Set so Kranjčani izgubili na razliko. 
 
Brezovica : Triglav Kranj (2:1) (15, -21, 16)