Fantje v 3.DOL zmagali, dekleta uspešno v mali odbojki

Ta vikend so mlajše selekcije Triglava nastopile v 3 različnih starostnih kategorijah in poleg dobre igre dosegle tudi nekaj zmag.

V 15.krogu 3.DOL so domači igralci Triglava po petih nizih strli odpor ekipe Ljubljana volley in tako zabeležili novi dve točki. Po zaostanku so se domači zbrali in dobili naslednja dva niza. V naslednjem nizu je prišlo do padca v igri in tako je o zmagovalcu odločal skrajšan peti niz, ki so ga prepričljivo dobili domačini. Rezultat tekme: Triglav II – Ljubljana volley = 3:2 (22:25, 25:23, 25:22, 16:25, 15:8).

Vsi igralci si zaslužijo pohvale za kolektivno igro in vztrajnost. Za domačo ekipo so nastopili Gregor Pernuš, Žiga Šircelj, Bor Omejc, Jure Glamočanin, Janez Mohar, Žak Lukšič, Filip Kalan, Jakob Svetek in Matic Fajfar

Na zadnjem turnirju v mali odbojki za dekleta je ekipa Triglav Kranj I dvakrat zmagala in se uvrstila v finalno skupino Gorenjske, kjer se bo odločalo o napredovanju.  Prvo tekmo so naša dekleta čakale domačinke, visoke Jeseničanke, ki so jim uspešno sledile, a prvi niz je pripadel Triglavankam. V drugem nizu mlajša četvorka ni mogla zaključiti tekme, saj so bile nasprotnice pač močnejše. Tako so imele vse v svojih rokah zopet punce prve četvorke v tretjem nizu, ki so tekmo pripeljale do konca sicer z nekaj napakami in precej živčnosti, saj je bila igra res izenačena. Čestitamo za zmago z 2:1!

Druga tekma je bila nekoliko lažja in Kranjčanjke so gladko premagale ekipo Prochrom-Compa z 2:0.

Čestitke dekletom in trenerki za prikazano dobro igro!

V Škofji Loki je potekal 3 turnir lige A za kadetinje. 

Triglavanke so se v prvi tekmi merile z ekipo ŽOK Škofja Loka. Tekmo so začele dobro in prvi set dobile. V drugem se zgodba iz prvega ni ponovila in tako se je igral še tretji v katerem pa je za zmago zmanjkalo goriva. Končni rezultat 2:1 v korist gostiteljic turnirja.

V drugi tekmi je ekipa Krima prikazala lepo igro, ki ji igralke iz Kranja tokrat niso bile kos. Z rezultatom 2:0 so tako zmago vknjižile igralke iz Ljubljane.

Kljub dvem porazom si igralke zaslužijo pohvalo, za kar nekaj lepih potez v obeh dvobojih. 

V 3. krogu A lige pri fantih kadetski ekipi Triglava tokrat ni uspelo zabeležiti nove zmage. Na turnirju v Kanalu ob Soči so bili od njih boljši domačini turnirja (Salonit Anhovo) in Kamničani (Calcit Volley). Obe tekmi sta se končali z rezultatom 0:2. Na turnirju je sodelovala še ekipa iz Brezovice, ki je zabeležila dve zmagi.

Rezultati:

Salonit Anhovo – Triglav  2:0 (25:21, 25:18)

Calcit volley – Triglav  2:0 (25:18, 25:16)

Za ekipo Triglava so nastopili Matic Fajfar, Robert Verbič, Jakob Svetek, Filip Kalan, Žak Lukšič in Jure Glamočanin. Fantje si vseeno zaslužijo pohvale, saj so se trudili po najboljših močeh.

V B ligi za dekleta je druga ekipa kadetinj pod vodstvom trenerja Nika Krivca dosegla prvo zmago proti ekipi Prochrom-Comp Bled in se dobro upirali tudi Jeseničankam. Čestitke puncam in trenerju!

V B ligi za kadete so Triglavani igrali v Žirovnici in odščipnili niz favorizirani domači ekipi ter izgubili proti Krki. V kadetski B ligi so Kranjčani končali z nastopi. Igrali so starejši dečki Triglava in si na ta način pridobili prepotrebne izkušnje za nastope v kadetski konkurenci v novi sezoni. Za nastope si fantje in trener Zmago Hafner zaslužijo pohvale.