Igralci Astec Triglav II za konec 3.DOL 12-ič zmagali!

BulldozerTriglav2Novo mesto, 31.3.2012. V zadnjem krogu 3. DOL zahod so igralci druge kranjske ekipe odpotovali na gostovanje k igralcem Krke II. V zanimivem odbojkarskem obračunu so se Orli Krkašem oddolžili za jesenski poraz in tekmo zmagali. Rezultat: Krka II – Astec Triglav II 1:3 (-19, -20, 21, -20). Ekipa Astec Triglav II je s tem osvojila 8. zmago v spomladanskem delu prvenstva in zaseda končno 4. mesto na tretjeligaški lestvici. Čestitamo!!


ŠD Marof. Gledalcev 10. Sodnik: Urh.

Krka 2: Pucelj, Urh, Zalar, Košir, Krsnik -L, Tomazin J., Halas (C), Račič. Trener: Boštjan Tomazin.

Astec Triglav II: Marolt -L, Hafner S. 7, Kalan (C) 16, Mrak 9, Klemenčič, Jovanov 7, Markun 8, Hafner G. 17, Ambrožič, Čebašek. Trener: Matej Maček

Zadnjo soboto v mesecu marcu so Triglavani zaključili zmagovito. V Novem mestu so v kar zanimivi odbojkarski tekmi premagali gostitelje, igralce Krke 2.

Prvi in drugi niz sta se odvijala podobno. Triglavani so si zgodaj priigrali prednost 2. točk in bolj ali manj kontrolirali potek tekme in oba niza tudi zmagali.

Tretji niz je bil zelo izenačen do 8. točke, ko so Krkaši naredili delni izzid 4:0 in prednosti do konca niso več izpustili iz rok. Kranjčani so igralim malo nervozno in predvsem premalo odločno.

V četrtem in kot se je izkazalo zadnjem nizu, so Orli pritisnili na plin. Prevladovali so v vseh odbojkarskih elementih in lahko bi niz zaključili tudi z rezultatom 25:17, vendar so si po vodstvu 24:16 privoščili nekaj napak ali pa so bolje v bloku odigrali domači igralci.

Kranjčani so s tem osvojili že 8. zmago v spomladanskem delu prvenstva, kjer so bili v precej zdesetkani postavi tesno (s 3:2) poraženi le na gostovanju v Mokronogu. Tako so na lep način zaključili sezono in z optimizmom zrejo naprej.