Kadeti Triglav Kranja v »A« ligi

kadeti 3 20151109 1575795595Kranj, nedelja 13.december. Na zadnjem odločilnem kadetskem kvalifikacijskem turnirju za kadete je kranjski ekipi kljub porazoma, uspelo obraniti pozicijo iz predhodnih turnirjev in se v družbi favoriziranih ekip Krke in Calcit Volleyballa uvrstiti v »A« ligo kadetskega tekmovanja.Triglav Kranj : Calcit Volleyball 1:2(25-21,20-25,11-15)

 

Triglav Kranj: Žižmund 12, Stružnik 9, Mohar 6, Vizovišek 1, Golob 4, Pernuš, Fležar, Fojkar Antolič, Čelik, Svetek, Osojnik, Fajfar. Trener: Centa

V prvi tekmi so Kranjčani igrali proti Kamničanom in si z dobrim servisom in uspešnim napadom priigrali prednost, ki je zadostovala za zmago v prvem nizu. V drugem nizu so številni gledalci uživali v dobrih potezah in izenačenosti do 18 točke, ko so igralci Triglava popustili na sprejemu in drugi niz so osvojili Kamničani. V tretjem nizu so več želje pokazali gostujoči igralci in odločilni niz zmagali na 11 točki. Osvojeni niz je Triglavanom zadoščal za uvrstitev v »A« ligo.

Krka : Triglav Kranj 2:0(25-16,25-19)

Triglav Kranj: Žižmund 6, Stružnik 5, Mohar 4, Vizovišek 5, Golob 2, Pernuš, Fležar 1, Fojkar Antolič 1, Čelik, Svetek, Osojnik, Fajfar. Trener: Centa

V zadnji tekmi kvalifikacij sta si nasproti stali ekipi Krke in Triglava, v kateri je Krka morala zmagati in temu primerno so tudi stopili v tekmo. Z dobrim servisom so kranjski napad oddaljili od mreže in z borbeno igro v obrambi povečevali razliko in dobil niz na 16 točki. V drugem nizu so Orli strnili vrste, dvignili nivo igre in povedli z rezultatom 16:8, nakar je sledil igralski mrk Kranjčanov tako na sprejemu kot v napadu, prednost se je topila, na kocu stopila in Krka je z delnim rezultatom 17:3 zmagala v drugem nizu in si z zmago priborila nastopanje v »A« ligi.