Kadeti Triglava v polfinalu

Slavje kadetovKranj, nedelja 24.april. Na zadnjem , 5.turnirju »A« lige za kadete so Kranjčani zabeležili dve zmagi in se uvrstili na polfinalni turnir. V neposrednem boju za 4.mesto, so z rezultatom 2:0 premagali Brezovico, v zadnji tekmi pa še ekipo Črnuč ACH.

Triglav Kranj : Brezovica 2:0 (25-22, 25-20)

Triglav Kranj: Golob 6, Stružnik 7, Žižmund 5, Vizovišek 4, Mohar 3, Pernuš 1 , Svetek, Fajfar, Omejc 1, Osojnik.

Prva tekme na današnjem turnirju je odločala o uvrstitvi na polfinalni turnir, kjer so bili Kranjčani od samega začetka boljši in z dobro igro na sprejemu in napadu prepričljivo premagali vrstnike iz Brezovice.

Črnuče ACH : Triglav Kranj 0:2 (15-25, 23-25)

Triglav Kranj: Golob 6, Stružnik 7, Žižmund 5, Vizovišek 4, Mohar 3, Pernuš 1 , Svetek, Fajfar, Omejc 1, Osojnik.

Z zmago na prvi tekmi so se Orli že uvrstili na polfinalni turnir tako, da so v tekmi proti Črnučam lahko odigrali sproščeno in pokazali vse svoje znanje. Posledica sproščene igre je bila odlična predstava Kranjčanov, ki so bili od Ljubljančanov boljši v vseh elementih odbojkarske igre in jih premagali 2:0.

Poraz Črnuč ACH je pomenil, da so padli na tretje mesto v skupini in so se uvrstili na polfinalni turnir kot tretje uvrščeni. Kranjčani bodo polfinalni turnir odigrali 8.maja, njihovi nasprotniki pa bodo ekipe Črnuč ACH, SIP Šempetra in Mislinje.