Kadetinje končale nastope z dvema zmagama

V dvorani OŠ Josipa Plemlja na Bledu se je to nedeljo odvijal zadnji turnir kadetinj C skupine v B ligi državnega prvenstva.

Kadetinje Triglava so se v prvi tekmi pomerila z ekipo Prochrom-comp iz Radovljice. Tako v prvem kot drugem setu so Triglavanke servirale odlično, v igri pa z napadalno in odgovorno igro nizale točke do končne zmage z rezultatom 2:0 (25:11, 25:10).

Druga tekma je potekala proti ekipi Žirovnice proti kateri so Triglavanke v prvem delu lige klonile z rezultatom 2:1. Dekleta so k igri pristopila z veliko željo, ki se je odražala tako v igri na igrišču, ter poleg njega z glasnim spodbujanjem celotne “odprave”.

Prvi set je prav tako kot tekmo prej krojil dober servis in dobra igra po njem, Kranjčanjke so ga dobile z rezultatom 25:7.

V drugem se je ekipa izpod Stola dvignila in kar nekaj časa vršila pritisk, ki pa so ga naša dekleta uspešno izničila in set dobila z rezultatom 25:21, ter tako vknjižila novo zmago z 2:0.

Tokrat sta za dodatni tekmovalni naboj na turnirju poleg najzvestejših, gorečih navijačev deklet – starešev, držala pesti ter ritem navijanja, tudi člana prve moške ekipe Miha Bežek in Žiga Lužovec.

Za odlično igro so poskrbele:

Gaja Urbanč Đukić, Tara Gantar, Ana Grabec, Teja Kopar, Ana Babnik Jeglič, Ema Balkovec, Pia Potnik, Žana Kordež, Jerca Gril ter Ula in Hana Umnik.