Kadetinje osvojile odlično 7. mesto

Na zadnjem kadetskem turnirju letošnje sezone je ekipa Triglav Kranj igrala za mesta od 5. do 8. V prvi tekmi je bila nasprotnik ekipa Olimp iz Ljubljane, ki je v prvem setu prikazala zelo dobro igro in Triglavankam tako ni uspelo razviti svoje, set so zaključile na 10 točki. V drugem pa so tudi Kranjčanke odigrale ne višjem nivoju in bile do 18 točke enakovreden nasprotnik, v končnici je Olimp potegnil daljši konec. Tokrat so Triglavanke osvojile 20 točk.

V drugi tekmi, ki je odločala o tem, kdo bo osvojil 7. mesto v državnem prvenstvu, pa se je odvil mestni derbi med ekipama Triglav Kranj in ŽOK Triglav Kranj. Tekma se je odvijala v serijah točk za eno in drugo ekipo. V končnici pri 22. točki nasprotnic so igralke ekipe Triglav Kranj nadoknadile zaostanek štirih točk, ter povedle in zaključile set v svojo korist.
Tudi drugi set so naša dekleta odprla s serijo dobrih servisov, ki so jim dodale učinkovit napad in borbeno igro v obrambi, ter mirno zaključile set in tekmo v svojo korist.
Zmaga na zadnji tekmi turnirja pomeni končno 7. mesto v državnem prvenstvu za kadetinje, kar je odličen rezultat v tej konkurenci. Za delo na treningih in uspeh v prvenstvu dekletom iskreno čestitamo.
Rezultati:
Triglav Kranj : Olimp Lj. 0:2 (10:25, 20:25).
Triglav Kranj : ŽOK Triglav Kranj 2:0 (25:22, 25:10).