Kadetinje tokrat brez zmage

V športni dvorani Zlato polje je potekal drugi kvalifikacijski turnir kadetinj za uvrstitev v A ligo.

Dekleta OK Triglav so se v prvi tekmi merila z dekleti gostiteljev turnirja, ekipo ŽOK Triglav.

Ekipa iz Zlatega polja je od začetka seta vodila. Naša dekleta so v posameznih delih igre prikazala lepe poteze in borbenost, vendar tudi zaradi nekaj nepotrebnih napak set zaključile na 16 točki.

Drugi set se je pričel bolj zbrano igra je tekla vendar je teklo tudi nasprotnicam, niso popuščale, ustvarjale razliko in set se je končal z rezultatom 25:15 v korist igralk ŽOK Triglav.

Igralke ŽOK Triglav so tekmo dobile z rezultatom 2:0

Drugi nasprotnik je bila ekipa ŽOK Šentvid.

V prvem setu so dekleta iz Ljubjane dobro servirala, s tem dosegale točke ali pa Triglavankam oteževale organizacijo napada. Kljub temu pa so naša dekleta z nekaj pametnimi potezami in točnimi servisi dosegle nekaj lepih točk. Set so zaključile na 15 točki.

V drugem sta bili ekipi bolj izenačeni, videli smo nekaj zelo lepih potez na obeh straneh, v končnici seta se je dekletom OK Triglav uspelo približati nasprotnicam. Set so zaključile na 22 točki.

Končni rezultat 2:0 za dekleta iz Ljubljane

Igralkam čestitamo za borbeno igro in jim želimo čim boljše igre v prihajajočih tekmah na katerih lahko unovčijo pridobljene izkušnje.

Barve kluba so zastopale:

Tara Gantar, Ana Grabec, Ana Babnik Jeglič, Ema Balkovec, Mia Lola Živković, Pia Potnik, Jerca Gril, Žana Kordež, Hana in Ula Umnik, ter Jana Pristov.

Hvala tudi vsem navijačem za tako številčno podporo s tribun.