Mini odbojkarice dvakrat zmagale

IMG 1229Radovljica, sobota 16.april. V Radovljici je poleg praznika čokolade potekal tudi turnir v mini odbojki za deklice. V OŠ Antona Tomaža Linharta so najmlajše Triglavanke igrale proti Žirovnici in  Procrom-Comp in dvakrat zmagale.

Našo ekipo so sestavljale Sara Andrejc, v vlogi kapetanke, Eva Lampe, Naja Urankar, Anina Kovačič, Lara Bitežnik in Nina Gašperlin, pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

 
Prvo tekmo, proti Radovljičankam so dekleta prve postave začela uspešno in niz zaključila v svoj prid s 25:15. Druga postava je pokazala lepo igro in dobro borbo a jim ni uspelo, niz so izgubile 12:25. Tretji niz pa je bil odločilen in z dobrim servisom ter igro na tri odboje, so naša dekleta gladko dobila s 25:14. Tako je bil rezultat prve tekme 2:1 za naše odbojkarice.
 
V drugo tekmo so odšle suvereno in motivirano a to ni zadostovalo. Po hitrem vodstvu nasprotnic iz Žirovnice, jih niso mogle dohiteti in zaradi nezbranosti so izgubile na 18. točki. Drugi niz je bil na nek način odločilen in ekipa druge postave je zmagala s 25:19 in ohranila Triglavanke v boju za zmago! Čestitke malčicam! Tretji niz je izgledal precej drugače kot prvi, saj so dekleta gladko zmagala tudi tokrat zaradi močnega servisa s 25:12. Tekma se je končala z 2:1 za našo ekipo!
 

Zares vse čestitke za obe super zmagi in lepo igro! Vso srečo še naprej!!