Mini odbojkarji izgubili trikrat z 2:1

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpg

Ljubljana, 17.marec. V Ljubljani se je odvijal 3.krog v miini odbojke za dečke, v katerem sta prvi dve mesti vodili v polfinale tekmovanja, zadnji dve mesti pa v finale repesažnega dela. Kranjska ekipa je v vseh treh tekmah izgubila v odločilnem tretjem nizu.

V prvem srečanju so si nasproti stali ekipe Astec Triglava in Brezovice, ki sta izmenično osvojili prva dva niza. V odločilnem tretjem nizu so kranjčani prevzeli pobudo že na začetku in povedli z rezultatom 16:10, visoko vodstvo je Triglavane uspavalo in z nekaj nepotrebinimi napakami in nesporazumi so Brezovčanom dovolili izenačenje na 20 točki. V končnici niza so igralci Asteca zopet povedli za dve točki, kar pa ni bilo dovolj za končno zmago, saj z napakami in neodločnostjo dovolili nasprotnikom pet zaporednih točk in s tem tudi zmago.

Slabša igra v drugi tekmi proti ekipa Ljubljana Volley je bila samo posledica poraza iz prve tekme, saj so domačini prevladovali na igrišču od samega začetka, kranjčani pa niso našli poti do nasprotnikovega igrišča in do svoje običajne igre.

V tretji tekmi, ki dejansko ni odločala o ničemer, so v tretji tekmi med ekipama Astec Triglava in Žirovnice prvič slavili igralci Žirovnice, ki so osvojili končno tretje mesto. Ki jih vodi v finale repesaža skupaj z Triglavani.

Astec Triglav: Fajfar, Šteblaj, Snedec, Strakoš, Saje, Urana, Andrejc, Svetek. Trener: Centa

Astec Triglav mini : ŠD Brezovica 1:2 (14:25, 25:14, 22:25)

Ljubljana Volley : Astec Triglav mini 2:1 (25:14, 12:25, 25:12)

Astec Triglav mini : Žirovnica 1:2 (25:14, 11:25, 25:22)