“Minice” v Šempetru s požrtvovalno igro do 24. mesta v državnem prvenstvu

Na zadnjem turnirju v mini odbojki letos so se danes v Šempetru potegovale 4 ekipe. Z okrnjeno postavo so sodelovale tudi Triglavanke s kapetanko Najo Urankar, Nino Gašperlin, Anino Kovačič, Natalijo Vasiljević, Lejlo Mohorič ter z dvojčicama Lizo in Zaro Planinec Čadež, pod vodstvom Petre Maček Zarnik.

V prvi tekmi je bila ekipa Kostmann Slovenj Gradec boljša v prvem in drugem nizu, tretjega pa so naša dekleta suvereno zmagala. Tako je bila popotnica v drugo tekmo dobra in proti ekipi SIP Šempeter so punce odlično začele. Žal je prvi niz na razliko, s 27:25 pripadel nasprotnicam. Kljub borbi v drugem nizu, so punce izgubile tudi tega. Nato so v tretjem odigrale nekoliko bolj prepričljivo a niso dolgo zdržale pritiska. Tako so na koncu izgubile s 3:0. 

Tretja tekma je bila proti ekipi ŽOK Škofja Loka, ki smo jo letos že dvakrat porazili. Tokrat pa izgubili zaradi pomanjkanja ključnih igralk ter nesreče med igro, ko sta dve deklici nesrečno treščili ob reševanju žoge, se ob tem lažje poškodovali in žal nista mogli nadeljevati igre. 

Najmlajšim igralkam kluba čestitamo za borbenost in požrtvovalnost! Naslednje leto pa veliko sreče!