Mladi Triglavani sezono v 3 DOL zaključili z zmago

UKO-ACH_ATRII_27-3-2010_005-1Kranj, 27. marec 2010. Mladi orli so v zadnjem krogu 3 DOL gostovali v Lipnici pri skupni ekipi UKO-ACH. Vrstnikom iz Krope in Bleda niso prepustili niti niza in tekmo zmagali s 3:0 (21, 23, 23). Z zmago so na prvenstveni lestvici prehiteli Prigo Brezovico in prvenstvo 3 DOL končali na 4. mestu z istim številom točk kot tretjeuvrščena ekipa National Žirovnice.

OŠ Lipnica: 10 gledalcev; Sodnika: Brčinović, Pesjak

UKO-ACH: Vovk, Oštir, Andreič, Slaviček, Šolar, Blaznik, Mikolič, Studen, Udrih (C), Petkovski, Sinobad, Koselj -L. Trener: Dušan Panzalović

Astec Triglav II: Kos 6, Lužovec 1, Kalan, Klemenčič (C), Ambrožič, Zadražnik 4, Jovanov 3, Markun 1, Krivec -L, Žibert 12, Hafner 11, Vodišek -L, Mrak, Rezar 4; Trener: Matej Maček

Tekmo so Triglavani odigrali v spremenjeni zasedbi, saj je na mestu sprejemalca celo tekmo odigral Žibert, prav tako pa je Kosa v drugem nizu zamenjal Lužovec in v igri ostal do konca tekme. Večji del tekme je na mestu organizatorja igre odigral Zadražnik, na pozicijah srednjih blokerjev pa sta nastopila Rezar in Jovanov.

Na tekmi, na kateri so orli pričakovali zmago, sta obe ekipi naredili kar precej lastnih napak. Kranjčani so slabše kot ponavadi sprejemali začetni udarec, so pa zato nadpovprečno dobro odigrali v napadu.

Potek vseh treh nizov je bil identičen, saj so Triglavani vseskozi vodili. Domačim je občaso uspelo izenačiti rezultat, vendar v sami končnici nizov do le tega ni prišlo, tako da so imeli gostje iz Kranja, ne glede na tesen rezultat v 2. in 3. nizu, tekmo pod kontrolo.

Prvenstvo v 3 DOL je končano, v prihodnji sezoni pa lahko pričakujemo še boljše rezultate, seveda pa se bo ekipi pridružil še kakšen od mladih igralcev.

Pa še tri slikce:

UKO-ACH_ATRII_27-3-2010_009

UKO-ACH_ATRII_27-3-2010_015

UKO-ACH_ATRII_27-3-2010_044