Mlajši dečki do 9.mesta

grb_za_clanke_-_novi_poletna

Braslovče, 8.maj. Ekipa Astec Triglava je z dvema zmagama nad ekipama Braslovče z 2:1 in ekipo Murexina z 2:0 osvojila končno 9.mesto v državnem prvenstvu v mali odbojki za mlajše dečke in s tem zaključila tekmovalno sezono s četrto zaporedno zmago na turnirjih v mali odbojki.

V prvi tekmi se je kranjska ekipa srečala z domačini in presenetljivo izgubila v prvem setu, saj so bili v vseh odbojkarskih elementih neprepričljivi in zelo neuspešni. V naslednjih dveh setih pa se je igra Astec Triglava močno izboljšala, predvsem  s pomočjo dobrega servisa in zelo učinkovitega napada.

V tekmi za 9.mesto se je ekipa iz Kranja srečala z vrstniki iz Slovenske Bistrice in po dveh setih osvojila še zadnji letošnji turnir. Ekipa Murexina se je prikazala kot solidna ekipa, ki pa ni bila dorasla dečkom iz Kranja. Za najboljšega igralca je bil proglašen Vid Golob.

S končnim 9.mestom se je končal tekmovalni del sezoni za mlajše dečke. Sezona je bila zelo uspešna, z malo sreče pa bi bil lahko še uspešnejša, saj je ekipa Astec Triglava zmagala na vseh 5 turnirjih kjer je nastopila v polni sestavi in izgubila na dveh turnirjih na katerih je sestavo ekipe določala bolezen. 9.mesto je zelo dober rezultat, predvsem pa dobra popotnica za naslednje sezone.

Astec Triglav: Golob V., Golob D., Josipovič, Repič (c), Fajfar, Goričan, Čalić, Žižmund, Dolinar, Kepic. Trener: Aleš Centa

Braslovče : Astec Triglav  1:2 (25:21, 15:25, 21:25)

Astec Triglav : Murexin  2:0 (25:20, 27:25)