Mlajše deklice končale turnir na 3.mestu

20151121 113133Kranj, sobota 19.marec. V drugem turnirju za mesta so Triglavanke v ŠD Zlato Polje odigrale tri tekme. Po zmagi v prvi tekmi proti Prochrom-Comp so v nadaljevanju dvakrat izgubile, proti ekipama ŽOK Škofja Loka in Prochrom-Comp in končale turnir na 3.mestu.

Danes so na Zlatem polju odigrale turnir v mali odbojki za mesta, štiri ekipe. Prochrom-Comp, ŽOK Škofja Loka, ŽOK Triglav in OK Triglav Kranj.
Sodelovale so kapetanka Ennea Zupan, Hana Umnik, Uma Živković, Ema Marinković, Sara Andrejc, Lara Darda, Ajda Bernard, Maša Grahovac, Ana Bošković in Ava Ovsenik.
Naša dekleta so bila na prvi tekmi proti Prochrom-Comp uspešnejša od nasprotnic in dva niza dobila gladko, enega pa izgubila. Tako so se drugo tekmo pomerila z ŽOK Škofja Loka in izgubile z 2:1. Zadnja tekma pa je bila zopet proti Prochrom-Comp in za triglavanke tokrat ni bila uspešna. Izgubile so z 1:2.
 
Punce so se res trudile, s tremi lažjimi poškodbami so se borile na igrišču, pošteno navijale in vzdušje je bilo krasno, zato vse čestitke kljub porazom! Z dvignjeno glavo novim zmagam naproti!