Mlajši dečki do 3.mesta v Žužemberku

mala odbojka 20121226 1505678905Žužemberk, sobota 16.januar. Na drugem turnirju za mlajše dečke so mladi Orli v prvi tekmi premagali ekipo ŠD Brezovice, v tekmi za prvo mesto na turnirju pa še drugič letos izgubili proti Žužemberku z  2:0. V odločilni tretji oz.peti tekmi je ekipa Ljubljana Volleya z 2:1 premagala Kranjčane in poslala ekipo Triglava v repesaž.

Danes so bili naši dečki v Žužemberku na turnirju v mali odbojki. Prvo tekmo so dobili proti Brezovici z 2:1, drugo izgubili proti Žužemberku z 0:2, tretjo pa odigrali z Ljubljana Volley in tudi izgubili z 1:2. Turnirja se je udeležila okrnjena postava devetih fantov pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik. Kapetan Mark Golc, Tjaž Pavlin, Zaž Hozjan, Teo Vojičič, Jaka Zavašnik, Jaka Krajnc, Tim Oštir, Staš Peternel Malalan in Žiga Burja.


Proti ŠD Brezovica so fantje začeli dobro in prvi niz zmagali s 25:19. Drugi niz so Triglavani izgubili na 13, saj je bilo znanje na nasprotnikovi strani. Zadnji, tretji niz pa je bil spet uspešen in Brezovčani so ostali na 17. točki. Tekma se je tako zaključila z  2:1 za OK Triglav Kranj.
 
V drugo tekmo so fantje odšli s strahospoštovanjem, saj smo vsi skupaj vedeli, da se z Žužemberkom težko kosamo. Prvi niz smo izgubili na 7, drugega pa na 10. Tako se je tekma končala z 2:0 za KEKOOprema Žužemberk.
 
Nekaj premora pred zadnjo tekmo z Ljubljana Volley, je našim fantom odvzela zbranost in  izgubili so jo z 1:2. Prvi niz so zmagali Triglavani s 25:15, drugi niz izgubili s 15:25, tretjega pa totalno nezbrani, zaradi lastnih napak tudi izgubili na 17. točki.

Fantje so torej tretjeuvrščeni s turnirja. Srečno naprej!