Mlajši dečki Triglava zmagali na turnirju v Žužemberku.

10-10-IMG 5006Žužemberk, 7.februar. V 2.krogu repesaža je ekipa mlajših dečkov Astec Triglava kljub slabi vremenski napovedi in napovedanemu rdečemu alarmu gosotovala na turnirju v Žužemberku in z dvema zmaga osovjila prvo mesto in se uvrstila v 3.krog repesaža.

V prvi tekmi, so se Triglavani pomerili z vrstniki iz Kamnika. Prvi set so dobili prvi, kateri so z izredno dobro obrambo in velikim številom blokov, nadvladali Kamničane.

V drugem setu so Triglavani naredili preveč lastnih napak, prav tako pa so nasprotniki prelahko dosegali točke v napadu. Izid v setih se je poravnal na 1.

V tretjem odločilnem setu, v katerem sta si nasproti stali isti postavi kot v prvem setu. Rezultat je bil vse to zadnje točke izjemno tesen. Kranjčani niso prevladovali tako kot v prvem setu, saj so zavoljo večjega števila napak v obrambi in napadu, kamničani držali rezultatski stik. Na koncu so se mladi orli zbrali in zasluženo dobili tekmo.

 
Astec Triglav : Calcit Volleyball 2:1 (25-15, 12-25, 25-21)
Astec Triglav: Ahčin, Radosavljević, Ribič, Urana, Fajfar, Jarc, Valjavec, Golc, Pavlin.Trener: Krivec.
 

Druga tekma je postregla obračun proti domačinom iz Žužemberka. Prvi set so Kranjčani zaćeli slabo, kar je rezultiralo v večanju rezultatske razlike med omenjenima ekipama. Ko je že zgladalo, da bodo Žužemberčani gladko dobili set, so Kranjčani postregli s popolnim preobratom in set uspeli osvojiti.

Drugi niz so Triglavani, zaradi nekoliko slabše obrambe in neodločnosti izgubili.

V tretjem  nizu pa so si orli hitro izborili prednost 8 točk, ki jo niso izpostili iz rok vse do konce tekme. Ustavili so nasprotnikovega glavnega napadalca, ter tako tekmo zasluženo dobili in preskočili stopnico, ki se imenuje drugi krog repasaža

KEKOOprema Žužemberk : Astec Triglav 1:2 (23-25, 25-9, 16-25)

Astec Triglav: Ahčin, Radosavljević, Ribič, Urana, Fajfar, Jarc, Valjavec, Golc, Pavlin.Trener: Krivec.