Najmlajša dekleta tokrat brez zmage

najmlajse odbojkariceKranj, 9. januarja. V 4. krogu kvalifikacij gorenjske regije Državnega prvenstva Zavarovalnice Triglav v mini odbojki so mini odbojkarice Triglava odigrale še drugi turnir v Športni dvorani Zlato polje. Nastopile so skupaj z ekipama ŽOK Triglav Kranj in ŽOK Škofja Loka. Tokrat so bile minice Triglava manj uspešne kot v prvih nastopih, saj so obakrat izgubile.

Turnirja so se udeležile kapetanka Sara Andrejc, Eva Lampe, Taja Vojičić, Lara Bitežnik, Nina Gašperlin, Natalija Vasiljević, Zarja Grmek in Anina Kovačič. Manjkala je Naja Urankar, ki jo je bolezen žal zadržala doma.
Prvo tekmo so dekleta odigrala proti ŽOK Triglav in gladko izgubila z 0:3. Prvi niz so punce prve postave slabo začele in niso se več mogle dvigniti v igri, niti v razpoloženju. Servis ni šel, niti sprejem ni bil do te mere, da bi lahko niz obrnile na svojo stran. Končal se je s 25:6 za ŽOK Triglav.
Drugi niz so mlajše igralke tudi izgubile z 2:25, saj je bil servis nasprotnic žal premočan. Tretji niz pa je bil nekoliko boljši a še vedno za našo ekipo neuspešen. Izgubile so ga z 12:25.

Druga tekma je predstavljala nek strah in negotovost in to se je pokazalo tudi na igrišču. Punce prve ekipe so se prvi niz dobro borile a boljša tehnika starejših nasprotnic je prevladala in izgubile so z 20:25.
Drugi niz so najmlajše deklice tudi izgubile z 1:25. Zadnji niz so odigrala skoraj vsa dekleta in ga izgubila s 7:25. Tako se je tekma končala s 3:0 za ŽOK Škofja Loka.
Tudi taki dnevi so, da kar ne gre in ne gre. Trema naredi svoje in nas vse skupaj nauči nekaj novega. Glavo gor in veselo naprej!