Nove tri točke za mlade Triglavane!

DSC06906Kranj, 26. februarja 2011. V 17. krogu 3 DOL zahod sta se v Športni dvorani Planina Kranj pomerili ekipi Astec Triglav II in Prigo Brezovice. Po odigranih štirih  nizih so se zmage in novih treh točk na lestvici veselili domači orli. Astec Triglav II – Prigo Brezovica 3:1 (17, -23, 24, 13).

ŠD Planina Kranj. Gledalcev: 35. Sodnika: Kaltenekar, Pesjak.

Astec Triglav II: Kos 4, Lužovec 3, Krivec 4, Mrak, Hafner T. 12, Kalan (C) 11, Jovanov 7, Hafner G., Hafner S. 4, Vodišek -L, Perčič, Škarabot -L, Rezar 16. Trener: Matej Maček.

Prigo Brezovica: Verčič 4, Šolinc 2, Čot 6, Željeznov A., Željeznov V., Novak 5, Brumen (C) 2, Zagorc 8, Pečan, Umek 7, Ivančič. Trener: Samo Brezočnik.

Kranjčani so se igralcem Prigo Brezovice oddolžili za jesenski poraz s 3:2. Tokrat so orli slavili s 3:1 in tako vknjižili nove tri točke na prvenstveni lestvici. S tem ostajajo na 4. mestu, le točko za Logatcem s katerim se bodo v tem tednu pomerili kar 2x. Prvič že v sredo ob 18. uri v ŠD Planina.

Potek prvega niza sobotne tekme, ki so ga Triglavani gladko dobili ni nakazoval dramatičnega nadaljevanja, saj sta se drugi in tretji niz končala na razliko, po enkrat v korist vsake ekipe. Drugi niz so po boljši igri v končnici dobili gostje saj so Kranjčani po vodstvu 20:17 popustili. Po popolnoma zrcalnem scenariju se je odvil 3. niz, ki so ga po zaostanku 22:24 zmagali Triglavani. Očitno pa je trener Kranjčanov našel najbolj razpoloženo postavo, saj je bil po izenačenem začetku 4. niz le še formalnost. Triglavani so prevladovali v vseh elementih odbojkarske igre in priložnost za igro so dobili tudi igralci s klopi.