Pester odbojkarski vikend se začne že v soboto dopoldne

17. in 18. novembra bo v Kranju kar nekaj zanimivih odbojkarskih dogodkov. Že v soboto dopoldne bodo s tekmovanji začele deklice v mali odbojki in sicer bodo deklice prve ekipe Triglava v ŠD Planina in OŠ Jakoba Aljaža gostile prvi turnir skupine Gorenjska A, kjer nastopajo še ŽOK Škofja Loka, Prochrom Comp Bled in sosede ŽOK Triglav Kranj I. Turnir se bo začel ob 10. uri. Druga ekipa bo istočasno igrala na Jesenicah v skupini Gorenjska B. Nasprotnice bodo Doors Bled in ŽOK Triglav Kranj II.

Ob 15. uri štafetno palico prevzemajo dekleta Triglava v 2.DOL zahod ženske, ki bodo gostile ekipo Novega mesta. Novomeščanke bodo neugoden nasprotnik, saj so na lestvici z zmago več in 7 točkami na 4. mestu. 

Druga ekipa deklet gostuje v ŠD Zlato polje, kjer se bo v 3.DOL zahod za ženske pomerila s sosedami ŽOK Triglav Kranj II. Začetek tekme je predviden za 16. uro. Fantje v 3.DOL zahod gostujejo v Ljubljani pri Volleyball Ljubljana.

Sobotni spored v Kranju bodo zaključili člani v 1.DOL proti Hočam. 

V nedeljo bo že ob 9. uri zelo pomemben turnir za kranjske kadete, ki bodo igrali proti Salonitu Anhovo in Volleyball Ljubljana. Turnir se bo igral na 2 igriščih, tako da se bodo tekme odvijale dokaj hitro. 

142Triglav Kranj IISalonit Anhovo
9:00Triglav KranjLjubljana Volley
10:30Ljubljana VolleyTriglav Kranj II
10:30Salonit AnhovoTriglav Kranj

Kadetinje Triglava so še brez poraza v svoji kvalifikacijski skupini in se bodo v nedeljo za napredovanje merila na Bledu. Turnir se začne ob 10. uri in bo potekal v OŠ Josipa Plemlja na enem igrišču.

10:00DOORS BledMladi Jesenice
11:30Mladi JeseniceŽOK Triglav Kranj II
 ŽOK Triglav Kranj IITriglav Kranj
405Triglav KranjDOORS Bled